vineri, 2 august 2013

MICII BUCATARI...



              De la începutul postului copiii de la Centrul pentru copii şi tineret “Sfântul Ştefan” al Parohiei Stăneşti 2 s-au gândit  că ar putea să ajute câteva familii cu copii si fără venituri prin efortul lor comun. Astfel  au hotărât să adune prunele din curtea bisericii ,să le spele , să le scoată  sâmburii şi să facă gem pe care să-l folosească în acţiunile viitoare ale Parohiei.



      Chiar dacă scoaterea sâmburilor a fost destul de plictisitoare , gândul că vor obţine ceva delicios i-a făcut să nu renunţe şi chiar le-a întărit răbdarea atunci când au fost nevoiţi să aştepte ca gemul să se fiarbă.


        Atmosfera  a  fost  una de bucurie , pe toată perioada activităţii copiii au spus glume şi  ghicitori, au  gustat gemul  periodic şi au ascultat radioul pe care ei îl administrează online.






           Pe seară, când gemul a fost gata , copiii au umplut borcanele  şi au pus etichetele pregătite din timp , iar ce nu a încăput în borcane a fost pus in boluri .



            Meditaţia la matematică din dimineaţa zilei de vineri a fost foarte “gustată” deoarece doamna profesoară Iorga Maria a venit la Centru cu gogoşi calde, iar copiii au oferit gemul de prune. 





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CUM VI SE PARE???...