vineri, 4 martie 2011

Proiectul "ALEGE SCOALA!" la noi...

OBIECTIV PRINCIPAL

     Prevenirea și combarea fenomenului de părăsire timpurie a școlii și prevenirea delincvenţei juvenile prin dezvoltarea unor soluții alternative de tip ”școala de duminică” necesare asigurării educației de bază și motivației pentru rămânerea în educație a copiilor din mediul rural și urban, inclusiv populația roma, cu vârste cuprinse între 5 și 14 ani .


    In parohia noastra se desfasoara incepand cu luna februarie si participa toti copiii doritori , mai ales cei care nu au posibilitatea sa desfasoare acasa activitati de informare si divertisment din cauza conditiilor materiale precare.

    Ne desfasuram activitatile in incinta Bisericii Parohiale "Sf. Nicolae" avand ca dotare , pe langa mese, scaune si materiale pentru activitati practice, si 8 calculatoare obtinute prin concurs de proiecte din partea Assoclic.


                                                                                   13.02.2011
                                                                       20.02.2011
                                                                 27.02.2011
  
  Copiii participa la Slujba de Duminica , asculta predica adaptata puterii lor de intelegere, dupa care incep activitatile de grup conform programului elaborat : lectii interactive in format digital, confectionarea de felicitari si alte obiecte din materiale bioreciclabile, colorat de fise tematice, rezolvarea exercitiilor propuse, navigare pe internet, jocuri pe calculator.

                                                                                         06.03.2011

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CUM VI SE PARE???...