miercuri, 6 iunie 2012

SFANTUL MASLU CU 7 PREOTI


           Astazi 06.06.2012 a avut loc intalnirea lunara a Cercului Pastoral in biserica "Sfantul Nicolae" a parohiei Stanesti 2 .La eveniment au luat parte preotii din parohiile : Vieru, Izvoru, Gogosari, Ralesti, Stanesti 1 si Stanesti 2.


In cadrul activitatii s-au discutat  probleme practice intalnite in fiecare parohie in legatura ca numarul, frecventa si gravitatea afectiunilor reclamate de credinciosi , evidentiind necesitatea savarsirii Tainei Sfantului Maslu in fiecare parohie.

Dupa discutii si dupa sustinerea referatului a fost savarsita Taina Sfantului Maslu numerosilor credinciosi prezenti, iar  la sfarsit preotul paroh a oferit prajiturele copiilor si  celor mari.


       Sfantul Maslu este slujba ce se savarseste celor bolnavi pentru a ajuta la recapatarea sanatatii prin ungerea cu ulei sfintit, dar mai ales prin rugaciunile ce se rostesc pentru iertarea pacatelor. Asa cum spun Sfintii Parinti boala este efectul pacatului prin slabirea puterii sufletului, iar prin Sfantul Maslu sunt ajutate si trupul si sufletul pentru ca vindecarea sa fie deplina.

                             MULTA   SANATATE  !!




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CUM VI SE PARE???...