duminică, 27 octombrie 2013

NUNTA DE AUR IN PAROHIA STANESTI
          Un eveniment unic si minunat a avut loc astazi 27 octombrie 2013 in parohia noastra prin savarsirea slujbei de multumire catre Dumnezeu pentru o familie ce implineste 50 de ani de la cununia religioasa.

          Nunta de aur nu a mai fost oficiata in comuna noastra cu toate ca in anul 2011 Consiliul Local Stanesti a felicitat si a acordat diplome si premii in bani tuturor familiilor care au implinit 50 de ani de casnicie , iar numarul acestora a fost peste 50 de familii.

         Imediat dupa Sfanta Liturghie Biserica Sfantul Nicolae a Parohiei noastre a primit pe cei doi sarbatoriti impreuna cu nasii, copiii, nepotii si rude apropiate, toti cu zambetul pe buze, toti curiosi sa vada ce se va intampla cu aceasta ocazie si bucurosi sa participe la "Nunta de aur".

        Slujba de multumire catre Dumnezeu pentru binefacerile pe care le-au primit cei doi sarbatoriti, punerea inelelor si cuvantul de felicitare i-au facut sa retraiasca momente din anul 1963, atunci cand erau in biserica mire si mireasa si primeau Taina Nuntii.

        Toti cei prezenti i-au felicitat pe cei doi sarbatoriti , iar din partea Preotului Paroh au primit o icoana a Mantuitorului - litografie cu pictura Pr. Arsenie Boca.

         Nunta a continuat acasa unde petrecerea a fost organizata sa semene cu cea de acum 50 de ani - cu lautari si mancare buna, iar la final cu un tort pe care tronau doi batranei pe o banca.

        FELICITARI  SARBATORITILOR NOSTRI !!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CUM VI SE PARE???...