duminică, 15 februarie 2015

ÎNTÂLNIREA LUNARĂ A CERCULUI PASTORAL VIERU, ÎN PAROHIA STĂNEŞTI II        În Duminica Înfricoşătoarei Judecăţi , când credincoşii se pregătesc pentru începutul postului , în parohia Stăneşti II a avut loc întâlnirea lunară a Cercului Pastoral Vieru din care fac parte preoţii parohiilor: Vieru, Izvoru, Gogoşari, Putineiu, Hodivoaia, Răleşti, Stăneşti I şi Stăneşti II.


          Spre bucuria credincioşilor prezenţi întâlnirea a debutat cu oficierea Sfintei Liturghii în sobor sub conducerea Pr. Popa Gheorghe de la parohia Izvoru. În cuvântul de învăţătură, Pr. Cîrstea Ciprian - gazda întâlnirii, a subliniat importanţa faptelor bune şi a dragostei pentru aproapele în viaţa de zi cu zi şi efectele benefice ale postului. Toţi cei prezenti au primit din partea parohiei iconiţe cu Învierea Domnului.


          Referatul „Mărturii biblice şi patristice despre primele forme de organizare a comunităţilor şi parohiilor creştine” a fost susţinut de Pr. Cîrstea Ciprian de la Parohia Stăneşti II , iar discuţiile ce au urmat s-au axat pe probleme prectice întâlnite în parohii.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CUM VI SE PARE???...