marți, 28 august 2012

EXCURSIE PENTRU COPIII HARNICI


           Dupa ce au muncit aproape o luna de zile pentru pregatirea spectacolului pe care l-au prezentat Duminică 26 august la Căminul Cultural, cei 23 de copii au fost recompensaţi cu o  excursie organizată de Parohia Stăneşti 2.


Primul obiectiv vizitat a fost Mănăstirea Sfântul Ioan Rusu din localitatea Slobozia  unde cei mici au aflat amănunte despre  viaţa deosebită a Sfântului Ioan Rusu si despre tânăra Mănăstire înfiinţată aici.La plecare copiii au primit iconiţe cu Sfântul Ioan Botezătorul.

Locul unde copiii s-au simţit cel mai bine a fost Sediul Administrativ al Episcopieie Giurgiului unde am fost întâmpinaţi de Părintele Tudor Georgian care ne-a prezentat Sala Nichifor Crainic , Muzeul Eparhial şi Centru Eparhial pentru copii şi tineret.Copiii au fost serviţi cu suc si prăjiturele, au primit reviste si iconiţe şi au admirat lucrările artistice expuse in Centru.



Un mic popas am făcut si în Portul Giurgiu unde cei mai mari au încercat sa explice şi celor mici ce se întâmplă cu Dunărea şi ce reprezintă ea pentru ţara noastră.

Excursia s-a încheiat la terasă unde Părintele Ciprian Cîrstea a oferit tuturor câte o îngheţată.



Multumim Domnului Inginer Nicolae Florian pentru sprijinul acordat.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

CUM VI SE PARE???...